Dimineți de toamna 

on

Dimineata mi-a sunat alarma la 6:30 pe care am amânat-o de doua ori ca de obicei. Mi-am aprins veioza colorata si m-am gândit la ziua care urmează sa înceapă, însa singurul lucru care mi-a venit in cap a fost melodia de la T-Pain- 5 o’clock. Nu era chiar 5 dimineata, dar nici departe nu era. N-am mai ascultat-o de multă vreme, însa mereu cand imi amintesc de ea imi da o stare de relaxare.

Aveam totul pregatit in minte. De la hainele pe care urmează sa le îmbrac si pana la traseul drumului. Imi doream sa merg pe jos la facultate pentru a ma trezi in totalitate, dar o scurta privire aruncată pe geam mi-a dat peste cap totul. 

Picăturile mici de apa se izbeau de asfalt leneșe si parca o făceau intenționat pentru a ma enerva. Abia atunci am realizat ca e toamna, 3 Octombrie. Tot ce-mi doream e sa ma arunc din nou in pat, ceea ce evident ca nu s-a putut.  

Partea buna e ca toamna aduce cu ea peisaje de poveste. Astept sa se oprească ploile pentru a iesi cu Oliver (aparatul foto) in oras. Culoarea frunzelor lipsite deja de viața sunt foarte fotogenice. Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s